Iepriekšējie Vangelis Zafiriu semināri Rīgā

Pirmais klasiskās homeopātijas seminārs Latvijas Universitātē ar pasniedzēju Vangelisu Zafeiriou notika 2016 gadā 5 – 6 novembrī, kurā Latvijas ārsti tika iepazīstināti ar Atēnu klasiskās homeopātijas skolas programmu, pieeju apmācību procesam iesācējiem. Bet vērtīgākās zināšanas bija par terapijas taktiku homeopāta praksē mentālo slimību iztirzāšanā un ieteikumi no psihiatra homeopāta ilggadējās pieredzes.

1 – 2 aprīlī 2017, Latvijas Homeopātijas pasaulē…
Pirmajā mēneša dienā, tradicionālajā humora dienā, ārsti homeopāti jau 10.00 no rīta atradās klasiskās homeopātijas seminārā kura tēma bija “Mentālā veselība un tās ārstēšana ar homeopātiju”. Semināru vadīja vieslektors, mūsdienu homeopātijas skolotājs, ārsts homeopāts, psihiatrs Vangelis Zafeiriou
Seminārs notika otro reizi Latvijas Universitātē pēc akceptētās programmas “Praktiskā Homeopātija” LU medicīnas fakultātes zinātniskajā sēdē 2015.gada jūnijā.
Seminārā piedalījās ārsti no Polijas, Ukrainas, Igaunijas, Krievijas, pasniedzējs no Grieķijas. Ir jāatzīmē, ka jaunie ārsti un studenti mediķi izrāda lielu interesi par klasisko homeopātiju, jo paši ir guvuši negaidīti labus rezultātus priekš sevis un savu bērnu ārstēšanā.

Trešajā seminārā mēs tikāmies 2017 gada 16 – 17 decembrī, kurā bija silta un draudzīga atmosfēra, guvām pieredzi par materijas medikas papildinājumiem un vērtējām homeopātijas iespējas pie tādām patoloģojām, ka bipolārie stāvokļi. Pasniedzējs Vangelis Zafeiriou iztirzāja slimības gadījumus kuru katamnēze ir jau vairākas desmitgades, un patoloģija nav atgriezusies pēc homeopātijas terapijas. Ārstiem vissvarīgāk bija izprast kā slimnieka sūdzības pareizi apkopot un izvēlēties no 100 sūdzībām tikai dažas, bet svarīgākās.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *