Dr. Spinedi Homeopātiskā Klinika – Dr. T. Pokatova

MĒS VISI ESAM BRĪNIŠĶĪGI CILVĒKI un tas neizraisa JAUKTĀS JŪTAS!

Šis nosaukums ir no divām izrādēm, ko paspēju apmeklēt vēlu vakarā starp homeopātijas lekcijām apsnigušajā un pasakaini skaistajā Sanktpēterburgā 2018. gada februārī.

Izrāde „Mēs visi esam brīnišķīgi cilvēki” pēc Ivana Turgeņeva lugas „Mēnesis uz laukiem” ar Annu Kovaļčuku galvenajā lomā bija par mīlestību un tās neparedzamību, par to, ka nav iespējams iemīlēt to, kuru nemīli, un par to, ka cilvēks līdz pēdējam cenšas saglabāt savu pašcieņu! Izrāde „Jauktās jūtas” ar Mihailu Bojarski un Larisu Luppian galvenajās lomās arī bija par mīlestību un attiecībām starp cilvēkiem, bet jau mūža otrajā pusē. Cilvēki ikvienā vecumā vēlas mīlēt un būt laimīgi, tāpēc studējiet homeopātiju pa īstam, tāpat kā mīlat pa īstam, un kļūstiet par meistariem šajā profesijā, kurā katrs var kļūt cilvēciskās laimes kalēju!

2018. gada 4. februārī Krievijā, Sanktpēterburgā, noslēdzās ārsta Dario Spinedi klasiskās homeopātijas seminārs. Viņš bija tik laipns, ka atļāva ārstei Irinai Kuzminai izmantot savas videolekcijas ārstu apmācībām. Daktere Kuzmina ir pieredzējusi homeopāte, Samuela Hānemaņa vārdā nosauktās Maskavas homeopātiskās klīnikas direktore, kā arī pārraugs ārstēšanas jautājumos gan savā klīnikā, gan ārpus tās. Sirsnīgi pateicos Irinai Kuzminai un viņas kolēģēm Jeļenai Sidorenko un Jeļenai Kukei par fantastisko iespēju iegūt darbā tik ļoti nepieciešamās ārsta Dario Spinedi zināšanas!

Dario Spinedi ir ārsta Josta Kunzli skolnieks, un tagad savas zināšanas nodod mums – praktizējošiem ārstiem, kuri ar lielu atbildības sajūtu pacietīgi nodarbojamies ar hronisko gadījumu terapiju, ikdienas darbā satiekot smagus un ļoti smagus slimniekus.

Homeopāti, nezaudējiet laiku, steidzieties apgūt un papildināt savas zināšanas hronisko slimnieku ārstēšanā arī tad, ja liekas, ka esat to jau studējuši. Latentā PSORA joprojām ir sarežģīts uzdevums pat pieredzējušiem homeopātiem.

Veiksmi un vērīgumu šajā ceļā!

 

Es vēl un vēlreiz atkārtoju, ka Homeopātija starp terapijas metodēm joprojām ir progresīvākā pat pie vissmagākajiem slimniekiem. Humānisms, individualitāte, iedziļināšanās katrā slimniekā un šīs terapijas rezultāti joprojām pārsteidz mūs, pieredzējušus ārstus homeopātus ar vairāk nekā 20 gadu praksi. Mēs neatlaidīgi turpinām mācīties pie progresīvākajiem 20.–21. gs. ārstiem homeopātiem, neskatoties uz aizņemtību un noslogotību ikdienas darbā.

 

„Un ģēnijs izglītības gars…” Aleksandrs Puškins.

Latentās PSORAS terapijas taktika līdz šim Eiropas homeopātijas skolās nebija pietiekami skaidri mācīta, un homeopātiem rodas daudz sarežģījumu ar konstitucionālā preparāta jēdzienu un tā pielietošanu. Tāpēc bieži sastopam kļūdas terminoloģijā un izpratnē, ko tad nozīmē IZĀRSTĒTS GADĪJUMS.

Dario Spinedi vadītajā klīnikā Santa Croce (Locarno, Šveice), ir iegūta 40 gadu ilga pieredze darbā ar smagiem un pat ļoti smagiem pacientiem. Katrs solis Dario Spinedi darbā ar pacientu ir pārdomāts un pamatots, izrakstot nozīmējumu. Pēc tam viņš ilgstoši vēro slimnieka terapijas gaitu, pielabojot vai papildinot ārstēšanu, ja parādās informācija par slimības aktivizāciju.

Mums jau pazīstamais homeopātijas skolotājs Vangelis Zafeiriou uzsver, ka viss svarīgākais ir „paslēpts”. Cik tas ir patiesi! Analizējot un cenšoties izprast, ko nozīmē pacienta izteiciens, žests, sūdzība, mēs zinām, ka tas ir saistīts ar viņa dvēseli, tāpēc varam saprast, kas viņam kaiš, no kā viņš cieš. Mēs piemeklējam homeopātisko preparātu, kurš dziļi iedarbojas uz cilvēku un atbrīvo no sajūtām, kurās ārsts homeopāts saskata patoloģiju. Rezultātā dzīvības spēks (enerģija) sāk brīvi cirkulēt cilvēkā – viņš sajūt iekšēju prieku un brīvību.

Bet bieži vien notiek tā, ka palaižam garām momentu, kad slimība vēl nav iesakņojusies. Tāpēc vēlāk nākas analizēt ne tikai personīgos slimnieka slimības simptomus, bet arī tos, kas norāda uz hronisko staru slimību, ķīmijas terapijas ietekmi, nelaimes, izbīļa, kā arī smagus iedzimtības simptomus. Pirmajā vizītē ārsts Dario Spinedi ļoti ilgi vāc informāciju par cilvēku un viņa slimību, pievēršot uzmanību arī šķietami nenozīmīgiem sīkumiem, piemēram, pacienta pirmajam acu skatienam, smalkiem izsitumus, kas patiesībā liecina par konstitucionālā preparāta izvēles prioritāti dotajā brīdī. Jo slimība, maskējoties aiz radioloģijas terapijas simptomiem, vairs nespēj parādīt spilgtus un pazīstamus atslēgas simptomus. Konstitūcija, protams, savā ziņā ir vainīga smagas patoloģijas izveidē.

Ārstējot savus slimniekus, Dario Spinedi izmanto slavenā amerikāņu ārsta homeopāta Džeimsa Tailera Kenta pieredzi, kurš patiesi ir labākais 20. gadsimta sākuma Homeopātijas Skolotājs. Tas pierāda, ka homeopātijas praktiskā pieredze tiek nodota nākamajai homeopātu paaudzei un nepārtraukti tiek papildināta ar jauniem atklājumiem, tāpēc to pilnā mērā var uzskatīt par zinātni. Homeopātija ir zinātne ar nemainīgiem likumiem un tāpēc arī nostiprina savas pozīcijas cilvēku dvēselē. Ārstus homeopātus iedvesmo jaunas zināšanas par terapijas taktiku un iespēju ārstēt slimniekus, no kuriem bieži atsakās ārstniecības iestādēs.

Mēs esam cilvēki un strādājam cilvēku labā. Vai atceraties, kā Mihaila Bulgakova lugā „Meistars un Margarita” prokurators jautāja Ješua: „Vai tiešām tu katru sauc par Sirsnīgu cilvēku? – Ja, Sirsnīgais cilvēk, es tā saucu katru,” atbildēja Ješua, par ko prokurators pavēlēja viņu sodīt, lai iemācītu, kā nākas uzrunāt augstu stāvošu personu prokuratoru.

Nekas nav mainījies no viduslaikiem, visi grib mīlēt un būt mīlēti.

Mēs visi esam Sirsnīgi un Brīnišķīgi cilvēki, par to nav nekādu šaubu, bet patoloģija traucē to izpaust. Dārgie kolēģi, lai ar šo patoloģiju veiksmīgi tiktu galā, studējiet homeopātiju, izmantojiet iespēju mācīties no Homeopātijas Skolotājiem un pielietot šo svarīgo pieredzi!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *